Livsfarligt hem och tjugofjärde veckan.

I fredags fick vi spontanbesök under kvällen av Khole och Chantell och deras barn. Det var supermysigt och hela lägenheten vändes upp och ner! Haha, vårt hem är rena dödsfällan för barn! Det är bra med hembjudningar för att veta att vi måste ta bort en del saker. Typ allt. 
Kul att se skillnaden på två systrar där det är en typisk storasyster och en helt galen lillasyster. Lillan hade ett bitmärke i pannan... Det som började så sött med pussar. 
 
Vad har hänt med hennes utveckling den här veckan? Hon har lärt sig att stoppa foten i munnen. Det ni! Hehe. Hon vill nog snart åka sittdel på vagnen men har faktiskt trivts bra än så länge! Satte en kudde bakom ryggen idag när vi var på Mall of Scandinavia.
Tänkte skriva att kl 20 nog är hennes sovtid nu men senaste två nätterna somnade hon inte förrän 22. Skönt att sova länge på morgonen men vi får ju ingen egentid på kvällen. Ska försöka börja söva henne runt 20.30 nu oavsett. 
Vi provar mer och mer mat och hon gillar det mer och mer vilket är bra för mig då det ger mer frihet för mig! Både jag och Lars vill nu börja gymma (inför action run). Båda behöver egentid men mest jag såklart. Vi får ge varandra det<3
 
Frillan <3
 
 
Vardagen | bebisblogg, mammablogg, mammaliv, vänner | |
Upp