Sjuka Black friday.

Ärligt talat... Hur sjukt är det inte med Black friday? Köphysteri för ett ohållbart jordklot bara för att ha och ha. Mer och mer. Aldrig nöjd. Och vet ni..? Jag gick också på det. Lite i alla fall. Om du behöver något kan det väl vara okej. Frågan är om vi behöver något. 
 
Jag kom till ett fullsmockat Barkarby outlet där  folk förmodligen både tagit långlunch och ledigt för att shoppa järnet. Julklappar kan ju vara bra också men vi skulle ju kunna köpa på blocket, tradera eller erikshjälpen, eller hur?!
 
Jag kom hem med ett objektiv som jag så länge velat köpa och äntligen! Tack alla gamla födelsedags- och julklappspengsgivare! Vill verkligen kunna fota bra inomhusbilder på Lillan. Det kändes som en värd inverstering! Inget Black friday-pris så skulle önskat att jag gick i lugn och ro en måndag förmiddag. Tydligen behövde jag ett par svart jeans också då mina gått sönder. Ska kika på second hand i helgen innan prislappen klipps bort. 20% fick jag på dem. Lillan fick ett par hörselkåpor för kyrkbesök och konserter med vilket också var värt. L-G's farsdagpresent byttes till en bättre bärbar högtalare. Också en grej att tänka på, kvalitet istället för kvantitet.
 
MEN DET HÄR ÄR DET BÄSTA!
 
Några snabbt tagna bilder med nya objektivet. Känns bra!
 
Ser ni vad som finns i bakgrunden? Kommer bättre bilder!
 
 
Inredning, Vardagen | blackfriday, detaljer, hållbarkonsumtion, hållbart, inredning, inredningsstil, interiör | | Kommentera |

Min födelsedag och sextonde veckan.

Hon skrattar så fint, fina Lillan. Själv gråter jag glädjetårar några gånger i veckan över att få vara mamma till henne. 
 
Jag glömde nästan bort min födelsedag i fredags då det enda jag tänker på är Lillan och Lillan. Har drömt två gånger att jag inte vet var hon är senaste veckan. Panik! 
 
I två nätter har hon vaknat tre gånger och inte sovit lika länge i sträck (klagar inte) och jag märker det på min sömn direkt. Somnar vi till under amningen sover jag i konstiga ställningar för att inte göra bebismos och sover inte lika djupt. 
Hon pratar mycket mer och tror hon har kommit på sin mun, att hon kan burra med läpparna och sådär. Dregglar mycket osv...
 
Födelsedagen var en vanlig dag. Jaquline bjöd på födelsedagsfisk (fast hon visste inte det), vi tränade och sen vardet sista delen av äktenskapskursen. Lillan var gnällig och missnöjd så jag missade en del. Hon vill inte alltid äta nu vilket hon ville innan och fick tröst genom det. Men överlag, fortfarande nöjd! 
L-G uppvaktade mig istället på lördag med frukost på sängen och det finaste paketet någonsin. Från Filippa K. Mitt hemliga favvomärke som jag aldrig känner att jag kan ha för att det är så stilrent. Känner mig inte stilren. Var dock tvungen att lämna tillbaka den fina, men genomskinliga, skjortan och hittade inget annat. På eftermiddagen blev det thai och sushi och bara hemmamys <3
 
Mitt i ett skratt.
 
Perfektion. Minimalism.
 
 
Vardagen | FilippaK, bebisblogg, födelsedag, mammaliv | | Kommentera |

Bästa hudvården.

Skrev ett inlägg för ett år sedan när jag börjde med Maria Åkerberg. Fick dock för två olika hudtyper så vet inte vad den där hudteapeuten gjorde där. Beställde nu igen i alla fall då de produkterna FORTFARANDE inte är slut! Hur dryga?! Kanske att de kostar lite mer än typ L'oreal men det är så värt! L-G blev också såld efter tre dagar och jag sitter här nu med nytvättad, nypeelad och nymaskad bebislen hy. 
 
Så himla värt för miljön också!
 
 
Hälsa, Vardagen | hudvård, mariaåkerberg, miljö, skönhet | | Kommentera |
Upp