Lillan är 6 månader gammal.

Lilla, lilla gosungen är idag ett halvår. Förstår inte riktigt. Har ställt henne i förskolekö dagen till ära. Alldeles nervös för att välja "fel" förskola och att hon kommer in på sistahandsvalet. Men det löser sig Vi lägger det i Guds händer. Och det är inte förrän om ett år om det blir som vi tänkt.
 
 
Vardagen | bebisbilder, bebisblogg, mammaliv | | Kommentera |

"Du kan få skruva i en skruv om du vill?", "Nej, jag ska stryka och sy."

Inget mer med det. Haha, vi hörde hur det lät. Lars försökte i alla fall. 
 
Besökte bvc idag på 6-månaderskontroll. Allt såg bra ut. Hon väger 7600 g och är 66 cm lång. Och som jag trodde efter förra veckan så såg jag idag tand nummer två! Idag har hon varit så himla mysig och jag har blivit lite nykär i henne<3
 
Storstädade hela lagenheten idag inklusive Lillan och hennes säng. Älskar själv att lägga mig nyduschad i en nybäddad säng. Älskar också känslan av en alldeles ren lägenhet. Lars mår bättre idag och ska till jobbet imorgon så nu är det back to life and reality. Han blev lite rastlös så han började med vår sänggavel. Klart imorgon tror jag.
 
Lillans rum ska snart ta form men Lars tycker det är mysigt när hon sover med oss. Jag tycker inte om att ha två snarkande människor intill mig. Hehe. Passar på att sy nu i det ljusa rummet innan skrivbordet ska flyttas till vårt sovrum.
 
Vaggade Lillan till sömns ikväll i vaggan brevid sängen så att steget inte ska bli så stort sen när jag vill vagga henne i sin säng och det gick hyfsat smidigt. Satt brevid hela tiden, schyssade lite och sjöng vargsången. Klappade på magen och så somnade hon.
 
Köket blev lite mer levande med mönstrade gardiner. För er som röstade på instagram så blev lösningen en knut.
 
Soppa till kvällsmat.
 
 
 
Inredning, Vardagen | bebisblogg, inredning, interiör, mammaliv | | Kommentera |

En tuffare tjugosjätte vecka.

Första sjukdomen måste komma någon gång. För oss var det denna veckan. I måndags eftermiddag började snoret rinna och febern smög sig på. Under tisdagen hade hon 39,5 grader och var helt slut och hängig. Det ända mysiga var att hon somnade på mitt bröst. Tror att en till tand är på väg också vilket gav extra gnäll. Stackarn.
 
Det har varit tufft att vara hemma med henne, som jag skrev i tidigare inlägg, och tuffare nätter. Vi har ju haft lyx och fått sova bra, vi vet det, men nu hade vi flera nätter som var tuffa då hon dels vaknade och grät flera gånger och en timme i sträck vid ett tillfälle. Det var tufft för oss. Vi kan bara jämföra med det vi varit med om innan. 
 
I lördags bröt jag ihop av trötthet fyra gånger. Orkade inte. Åkte med en halvgnällig Lillan och firade Frida en liten stund för att distrahera henne och efter det vände det. Hon somnade inte för natten förrän 22.40 men hon var ändå glad vilket var så skönt. 
 
Har börjat läsa på kvällarna för henne och tror att vi ska försöka få henne att somna i egen säng snart. Just nu kör vi mest selen efter kvällsamningen. Vad tror och tycker ni? Får man låta sina barn gråta sig till sömns för att lära sig somna i egen säng? Typ femminutersmetoden?
 
Hon har börjat "attackera" oss med mysattacker. Börjar se massa bus i blicken. 
 
Själv har jag hunnit med två sköna pass på gymmet och är otroligt taggad på min resa tillbaka! Viktigt för mig att få egentid för hälsans skull. Har lagt upp ett tränigsschema till mig som jag ska försöka följa varje vecka. Följ mig på @bengterworkout på instagram.
 
Vill säga ett särskilt hej till Angelina och Jano också! Kul att ni hittat hit (:
 
Tugga på saker. Kliar i tandköttet.
 
 
Hälsa, Vardagen | bebisblogg, hälsa, mammablogg, mammaliv, träning | | 2 kommentarer |
Upp