Äntligen en bh och dagens outfit.

Fortfarande lite huvudvärk och efterslängen av förkylningen finns kvar. Men så brukar det ju vara! Jag har inte direkt gått och lagt mig i tid nu när jag varit själv. Sovit lite längre dock... 
 
Idag tog jag en lugn morgon innan jag tog mig in till stan. Har haft snudd på ångest inför att hitta en bh till de trötta amningsbrösten. Och tydligen har en inte en  storlek. Du letar bara efter en som passar på alla plan. SÅ SJUKT SVÅRT! En för stor kupa, en för liten kupa, en för smal där fram, en passar ett bröst. Stackars bröst. Allt ni gjort detta året och så görs det inte en bh för er. Jo, hittade faktiskt EN! Den kommer jag för evigt köpa. Tack Cubus.
 
Efter stan åkte jag till öppna förskolan för det är så mysigt att fika där. Planerade också lite på ett projekt vi gör i skolan inriktat mot nyblivna mammor. Det blir bra och spännande. Hej framtida jobb hoppas vi!
 
Dagens 70-talsinspirerade outfit. Allt utom skorna är secondhand. Jeansjacka från Lee, 95 kr på Erikshjälpen i Växjö. Jeansen, nya från Lindex inropade för 36 kr på Tradera. Gula tröjan från Bikbok ett fynd från igår, 45 kr på Stadsmissionen i Bromma. Väskan från en loppis, 30 kr ish. Det ni! Och varför har jag sagt till mig själv att jag inte passar i gult?
 
 
 
 
Outfits, Vardagen | hållbarkonsumtion, klimatsmart, miljömedveten, outfit, secondhand, secondhandfashion | | Kommentera |

Hej, här bor vi och såhär ser det ut när det är städat.

Har inte sett ut såhär sen någon gång innan Lillan föddes. Gillar verkligen när det är ordning och reda, jag mår bra av det och lite av vardagsstressen försvinner. Sen är det ju inte det viktigaste i livet. Blir tydligt nu när jag är ensam. Hellre har jag familjen hemma och stökigt, än är själv utan prylar och dammtussar. Såklart. 
 
Är fortfarande inte helt som vi vill ha det, speciellt Lillans rum där exepelvis min hemmagjorda sänghimmel ska upp och snart vill jag byta säng till en växasäng. Mamma varnade mig dock för att de små gärna hittar på hyss då om de inte kommer och väcker en. Hehe.Det är också lite för korta gardiner i hennes och vårt rum. Typiskt dumt med seconhand.
Funderar också på att köpa en tv och då får den ersätta platsen med byrån och monsteraväxten.
 
Här får ni en liten husesyn i alla fall. Vad tycks? 
 
 
 
Inredning | hemma, hemmet, inredning, inredningsstil, interiör | | Kommentera |

Om att äntligen vara själv ett tag.

Igår åkte Lars och Lillan till Hudik för att mysa med farmor och farfar. Tanken var ju att jag skulle fjällvandra och att Lars då skulle få lite avlastning och tid med sina föräldrar. 
 
Nu när jag äntligen får lite tid för mig själv, vad gör jag då? Vilar? Latar mig? Bara är? Nej. Jo, lite vilar jag. 
 
Igår tvättade jag och städade hela lägenheten för att jag tänkte att det skulle vara skönt att ha det städat resten av dagarna. Nu gäller det bara att hålla det såhär. Hur svårt kan det vara liksom? Svårt. Hemligheten är ju att alltid, ja, jag tror att du 4 av 5 gånger kan, plocka undan direkt. Har försökt ha det som en husregel här hemma. Har funkat sådär.
 
Idag blev det Ikea och storhandling på förmiddagen, häng med Frida och presentsök (och råkade snubbla in på en secondhand. Och handla.) och min "lugna" kväll hemma slutade med ingefärsshot och granola. Imorgon ska jag ta det lite lugnare.
 
Saknar Lillan väldigt mycket! Har liksom suttit ihop med henne i snart två år. Men bra för hennes och Lars relation och bra för mig att slappna av mer, kunna göra klart saker och inte stressa upp mig när hon inte är nöjd.
 
 
Vardagen | DIY, granola, hemmagjort | | En kommentar |
Upp