Specialistvård och elfte veckan.

Hösten är här och den krispiga luften rensar i huvudet på en på promenaderna. Älskar det! Skulle gå promenad ikväll med L-G men han har fått en förkylning till eller en fortsättning på det som varit. Hoppas det går över snabbare denna gången... 
 
Idag tog jag och Lillan pendeln till "skallspecialisten" (det var ju en barnläkare) för att ta en titt på hennes huvud och fontanell (hålet bebisar har i huvudet). Läkaren som gav oss remissen tyckte hennes huvud växte fort. 
Hon vi träffade idag tyckte att on överlag hade vuxit fort men nu hade kurvorna lagt sig på två veckor. Lillan stämde heller inte in på några symptom som kunde tyda på något. Tack Gud att hon mår bra!
 
Vi var förra veckan hos sjukgymnasten med henne och det barnläkaren misstänkte var en stel sida av nacken trodde sjukgymnasten bara var att hon inte kommit igång med den än. Hade hon varit stel hade hon inte rört på sig så mycket som hon gjorde. Vi övar på och det går långsamt framåt! 
 
Elfte veckan har gått och hon är såå nära att skratta! Längtar så mycket då hon redan skrattat i sömnen. Men att få kolla på henne och hennes goa leende tills det utbrister ett skratt kommer ju vara magiskt för mamma! 
Hennes sovrutiner är sig lika på natten (tack) och på dagen skiljer de sig lite då det ibland sovs 2 timmar i sträck och sen powernaps resten av dagen eller så napar hon 30-40 min några gånger tillls kvällen och tar sig en längre sovstund då. Det  första är att föredra då hon nästan somnar för natten annars.
Ibland brister hon ut i gråt om vi inte är i närheten men går ganska lätt att trösta. Hon kan nu också gråta av trötthet på en ny nivå. 
 
Handfatet är nu för litet.
 
Hoppas hon får min hårväxt, hehe..
 
 
 
 
Vardagen | bebis, bebisblogg, mammablogg, mammaliv | |
Upp