Julkonsert och tjugonde veckan

Vissa veckor händer det mer, andra mindre, med Lillans utveckling. Jag har en riktig sömntuta i sängen brevid oss. Klockan är 9.50 och hon börjar vakna. Men många bebisar runt 4-5 månader brukar väl också somna vid 8. Hon somnade kl 23 i söndags och 22 igår. Svårt att komma till ro. 
 
Igår tog hon flaskan tre(!) gånger! Hade pumpat ut ca 30 ml och hon tog allt. Sen behlvde hon ju såklart bröstet också men så skönt att hon kan, även om hon inte alltid vill. Hon sov i 2,5 timmar igår när jag tog en promenad i snön med henne så efter över tre timmars paus med mat gick det smidigt! 
 
Vår stol till henne har fått komma upp ur förrådet och hon trivs bra där i kortare stunder. Hon är inte helt stabil än men så duktig. Där ser hon så mycket också. Ser alltid förvånad ut.
 
Vi var på julkonsert i söndags spontant ochbokade biljettter en timme innan. Velade mycket pga  bebis osv men hallå? Kan inte vara bekväm bara för att det finns en bebis i huset. Vi måste ju kunna ha lite roligt också. Superviktigt! Hon fick på sig sina hörselkåpor och i slutet så somnade hon faktiskt också i bärselen. Kanske för att Danny Saucedos närvaro i stolen framför gjorde henne trygg. L-G blev starstrucked.
 
Veckan har annars inneburit storstädning, paketinslagning och familjemys. Julafton om knappa veckan. Lillans första jul<3
 
 
 
Vardagen | bebisblogg, mammaliv | |
Upp