Alldeles för frisk för att vara hemma.

Har nu varit hemma sen i måndags med Lillan då hon varit lite täppt i näsan. Hade aldrig haft henne hemma i normala tider men nu är det ju inte det. 
 
Vi har i alla fall haft det väldigt osjukt här och den som mår mest dåligt är väl jag. Haha, stackarn. Så tråkigt för henne med en extremt eftermiddagstrött mamma som bara har ont.
 
Vi har varit på distanserade badplatser och hon springer ifrån mig nu. Hon bara drar. Jag kan inte springa efter och det verkar vara väldigt roligt. Det blev soffläge den eftermiddagen och kvällen kan jag säga. När hon ber mig om glass och tror att jag tycker att det är rätt efter tionde gången "Springer du iväg igen får vi cykla hem!" så får hon såklart det. När jag frågar vad man först ska säga så svarar hon "Det är ingen fara." och ger mig en kram. Försöker lära henne att "Förlåt" är bättre. 
 
Två regniga dagar nu och vi har bakat muffins, kollat på film, flätat, tränat och fått upp bebiskläderna från källaren. Så nostalgiskt och spännande! Och mycket.. Blir att göra sig av med i takt att bebisen växer ur det då det är för fullt i källaren. 
 
 
Graviditeten, Vardagen | familjeliv, gravidblogg, mammablogg, vimedbarn | | En kommentar |
Upp