Lata dagar, ge mig tips!

Såhär i karantäntider behöver jag lite tips. Tips på dagsprojekt till en gravid kvinna med ett sjukt barn hemma. Ja, jag själv är också sjuk. Den här gången mer på riktigt. Vaknade med både halsont, lite snuva och stämbanden är tydligt ur balans. Lillan är också supersnorig och har lite krupphosta. Lars är såklart frisk. Det här är tredje gången på fem veckor jag måste vara hemma från jobbet och visst var det så under förra graviditeten också att jag blev sjuk oftare och även att det höll i sig längre, men nu blir det ju ännu mer påtagligt då en inte får gå och jobba ens med lindriga symptom. Eftersom det är en ordentlig förkylning nu så hoppas jag i alla fall att this is it liksom. Jag är så stillasittande hemma, av förklarliga skäl, men behöver träna och det ska en ju inte göra även om koppen skriker efter det.
 
Behöver också ta hänsyn till sammandragningar också som jag får när jag lyfter numera och ibland annars också. Skulle kunna bli mycket hemmafix, vilket det väl blir, men mer än att baka och vattna blommor liksom.
 
Jag ska såklart vila när jag är sjuk men behöver ändå små projekt att göra både nu och under resten av graviditeten som jag klarar av trots bäckensmärta. Hjälp mig att fylla på listan! 
 
- putsa klart fönsterna 
- ta upp bebiskläder
- sy kuddfodral (behöver bara köpa tyg på Erikshjälpen. Vågar jag skicka Lars?)
- blogga mer kanske
- fixa köksbordet
- bli riktigt bra på nåt, typ måla eyeliner. Man får ju inte tappa det bara för man är hemma, hehe.
 
Ett av mina intressen nu är ju sticklingar. Kolla den här! Hur vacker? Har vuxit till sig riktigt bra!
 
Dagens bananbröd. Sen blev jag ännu mer hängig.
 
 
 
 
 
Vardagen | bakning, karantän, mammaliv | | 4 kommentarer |
Upp