MammaMage-tränare och min hälsostatus.

Är väldigt glad över att jag så snabbt efter examen tog mig tid för att gå MammaMage-kursen. Eftersom att jobbsituationen är lite oklar kändes det bäst att göra den nu när jag vet att jag har tid att plugga och göra konsultationer. 
 
Konceptet MammaMage är att återfå kontrollen över sin core, inifrån och ut, efter en graviditet och förlossning. Att börja röra på sig efter förlossning och våga göra någonting istället för ingenting. Många kvinnor upplever problem efter denna stora prestation och förvandling av kroppen. Det är SÅÅ viktigt att få hjälp med det här! Många tror att "det ska va så när man fött barn". NEJ! Många av problemen går att träna bort (och vissa behöver operation) men få kvinnor vet hur de ska göra och vad de "borde" göra. Det här vill jag jobba med och det här var första steget närmre min dröm.
 
Har du en MammaMage och känner att du har låg kontroll och inte vet hur du ska träna? Hör av dig så kan jag hjälpa dig!
 
Det känns viktigt och samtidigt frustrerande att jobba och läsa om det här när jag själv har problem efter graviditeten. Min hälsa går upp och ner. Fysiskt och psykiskt. Allt hänger ju samman. Bra dagar, sämre dagar. Mer eller mindre frustrerande. Jag jobbar på med mina nya rehabövningar och ska tillbaka nästa vecka igen innan semestern. Kämpa på. Acceptera. Hålla i hoppet. Jag tror det kommer bli bra. Någon gång. Förhoppningsvis snart!
 
   
   
Ej aktiverad / aktiverad.
En lätt aktivering bör finnas i vardagen.
 
Lillan gör som jag. Lär era barn tidigt att röra på sig, nödvändigtvis inte med gummiband utan kanske på lekplatsen (:
 
Hälsa | efterförlossning, eftergraviditet, hälsa, kvinnohälsa, mammakroppen, mammaliv, mammamage | | Kommentera |
Upp