Röntgensvar, födelsedag och dans.

Ska försöka att sammanfatta det som hänt under senaste månaden. Det blir inte lätt. Kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår. 
 
Har varit en tuff höst i kroppen, mest på grund av alla halsont/förkylnigar/infektioner. Foglossningssmärtorna har jag nästan vant mig vid men de är såklart inte heller det som gör mig gladast. Jag har varit och röntgat mig och fått svar att allt serut som det ska. Jaha? Det känns inte som det ska.Både ett bra och dåligt besked kände jag. 
 
Idag var jag på Hela kvinnans klinik för att träffa en naprapat. Det var bra.Pratade så mycket för att jag var så noga med att hon skulle veta allt jag gjort, vad som hänt och vad jag själv visste. Hehe. Men nu sitter jag här med lite kinestejp och har lite extra ons för att hon dragit i mig. Och hennes tips till mig var: Slappna av. 
Fler har ju sagt det. Måste verkligen ta tag i det på riktigt. Andas. Släppa allt. Jag har ett problem med att vara uppe i varv.
 
Lillan har haft en mammig period med tänder på gång. Det har börjat bli bättre men emellanåt sover hon lite oroligt. Hon är väldigt gosig och kramig i alla fall vilket är underbart. Hon imiterar mycket nu och har lärt sig massa djurläten. Tuppen är favoriten "Kucketikuu!".
 
Fyllde 23-ish den 17:e vilket firades med fika och mamma, pappa och bror på besök. Sen ett litet fika nu i helgen. Behövs liksom inte mer nu för tiden. 
 
Sen den 10:e har jag kännt mig glad och uppmuntrad då jag var på en kvinnokonferens. Det var så värdefullt och jag blev upplyft både i ande, själ & kropp som det också handlade om. 
 
Har nu startat upp familjeträning igen i församlingen dit alla är välkomna för lite cirkeltäning!
F A M I L Y P O W E R . Låt  oss ta hand om allt som Gud skapat. Så även din kropp.
 
Dansparty. Så coolt hur det bara finns i barn. Rörelse överhuvudtaget.
 
Är inne i en tenta-p nu också innan C-uppsatsen drar igång på heltid.
 
Ny secondhand-matta. Nya skor. Hoppas de funkar som både höst- och vinterkängor!
 
 
Vardagen | familj, hälsa, mammaliv | |
Upp