10 månader gammal med allt det innebär.

I torsdags hann Lillan bli 10 månader och tiden hit har såklart sprungit iväg. Hon var på läkarbesök på bvc i tisdags och vägdes in på 9050 gram och mättes till knappt 72 cm. Allt annat verkade finemang också. Gillar att gå till bvc och speciellt denna sjuksköterska som är underbar.
 
Nätterna har varit tuffa ett tag och det har kännts som att jag varit Lillans napp. Hon har sovit jätteoroligt och ammat mycket. Kändes så tungt när vi så smidigt vande av nattamningen i början av maj och sedan, två veckor senare, bli sämre. Inatt ammade hon faktiskt bara en gång och jag ser ljuset i tunneln sedan tre nätter tillbaka! Det är tydligen vanligt runt 10 månader att sömnen är orolig p.g.a att hon lärt sig krypa och förstår att vi kan försvinna. Hon tar sig också gåendes längs möbler. Mammigheten ska vi inte tala om. I alla fall när jag är där. Någon mer som känner igen det här vi denna åldern?
 
I onsdags firade vi vår tredje bröllopdag och Lillan var hos Frida och Linus. En nervös mamma kom tillbaka efter vår dejt, orlolig för hur det gått, och fann sin lilla unge sovandes på Linus bröst sen två timmar tillbaka! Glädje!
 
 
Vardagen | bebisblogg, mammablogg, mammaliv | |
Upp