Ny soffa och tjugotredje veckan.

Tjugotredje veckan har gått och jag måste alltid gå tillbaka till bloggen för att veta hur många veckor hon blir. Det gårr för fort. Kollade på bilder och filmer från att Lillan var nyfödd och blev lite förkrossad över tiden som går fort, känslan av att vara nybliven förälder och kärleken som hon ger. 
 
Hon har börjat gnälla som en hund när hon är missnöjd nu, haha, vilket är ungefär varannan dag. Till och från såklart. Uppmärksamheten hon vill ha blir inte direkt mindre men hon kan ligga i gymmet och leka själv ett tag också. Skönt att få lite "egentid" någon gång under dagen även om den inte blir långvarig. Hon vill verkligen ta sig framåt nu också men det går sådär.. Fötterna är en bra leksak och vill påstå att hennes hår börjat växa lite på sidorna med. Baktill så slits det litegrann.
Snoret är kvar i näsan men hon är glad ändå så det är väl bara något långvarigt men inte så allvarligt.
 
Faserna på preggo-appen har fortfarande inte riktigt gett något tycker jag men alla barn påverkas ju olika. 
 
I onsdags hämtade vi en "ny" soffa. Blocket såklart men fy vad snygg den blev! Ja, den är lejongul. Måste bara lära mig att kolla NOGA innan jag bestämmer mig för något. Fick ner den 500 kr i pris men pga vissa fläckar på armstöd och fotpall borde jag prutat ner 500 till. Dock harvi tvättat alla kuddar så det mesta är fräscht! Ska gnugga för hand och om inte det hjälper får vi hyra en ångtvätt för det som integår att tvätta. 
 
Vi kände att vi behövde en ny soffa för att få plats med folk här. Att Lillan tog så myckt plats kunde vi inte tro. Men kommer någon mer påbesök får man liksom sitta på rad och prata eller på hårda tolar. Fåtöljen och fotpallen ringar in rummet och gemenskapen!
 
Tavlorna över soffan är anpassade til den andra soffan så får se vad vi gör med dem. Byter ut eller lägger till kanske. Har en skolvärldskarta jag gärna sätter upp men Lars gillar inte den lika mycket. Den gamla soffan får bli gästsäng (superskön att sova i) och sängen ska ut! Vem behöver en 1,40-säng?
Vad ska vi sätta upp över soffan tycker ni?
 
 
Inredning, Vardagen | bebisblogg, hemmet, inredning, inredningsstil, interiör, mammaliv | |
#1 - - Belinda:

Snygg soffa!! Och det är klart världskartan ska upp där?!?

Svar: Ja men jag vet Belinda!
Josefin

#2 - - Jaquline:

Åh soffan blev ju jätte bra!! Och super snygg är den 😍

Svar: Ja kom och sitt i den <3
Josefin

Upp