En tuffare tjugosjätte vecka.

Första sjukdomen måste komma någon gång. För oss var det denna veckan. I måndags eftermiddag började snoret rinna och febern smög sig på. Under tisdagen hade hon 39,5 grader och var helt slut och hängig. Det ända mysiga var att hon somnade på mitt bröst. Tror att en till tand är på väg också vilket gav extra gnäll. Stackarn.
 
Det har varit tufft att vara hemma med henne, som jag skrev i tidigare inlägg, och tuffare nätter. Vi har ju haft lyx och fått sova bra, vi vet det, men nu hade vi flera nätter som var tuffa då hon dels vaknade och grät flera gånger och en timme i sträck vid ett tillfälle. Det var tufft för oss. Vi kan bara jämföra med det vi varit med om innan. 
 
I lördags bröt jag ihop av trötthet fyra gånger. Orkade inte. Åkte med en halvgnällig Lillan och firade Frida en liten stund för att distrahera henne och efter det vände det. Hon somnade inte för natten förrän 22.40 men hon var ändå glad vilket var så skönt. 
 
Har börjat läsa på kvällarna för henne och tror att vi ska försöka få henne att somna i egen säng snart. Just nu kör vi mest selen efter kvällsamningen. Vad tror och tycker ni? Får man låta sina barn gråta sig till sömns för att lära sig somna i egen säng? Typ femminutersmetoden?
 
Hon har börjat "attackera" oss med mysattacker. Börjar se massa bus i blicken. 
 
Själv har jag hunnit med två sköna pass på gymmet och är otroligt taggad på min resa tillbaka! Viktigt för mig att få egentid för hälsans skull. Har lagt upp ett tränigsschema till mig som jag ska försöka följa varje vecka. Följ mig på @bengterworkout på instagram.
 
Vill säga ett särskilt hej till Angelina och Jano också! Kul att ni hittat hit (:
 
Tugga på saker. Kliar i tandköttet.
 
 
Hälsa, Vardagen | bebisblogg, hälsa, mammablogg, mammaliv, träning | |
#1 - - Josefin:

Ja det är tufft när de små är sjuka <3 Hoppas hon blir helt bra snart.
Lois skrek sig inte till sömns så mycket utan vi vande henne vid att jag satt och vad nära henne i hennes säng. Handflatan mot hennes kind och mycket ”sssshhh” och sånger ❤️

Svar: Tack Josefin (:
Josefin

#2 - - Belinda:

Det är kanske inte en fråga om man får använda "sömnmetoder" eller inte utan mer vad man tror är bra och vad man själv står ut med... Samt vilket egenvärde man ser i att barnet ska sova på ett visst sätt?

Svar: Ja precis. Ikväll satt jag nära, hon skrek men visste att jag var där. Till slut somnade hon efter inte allt för mycket gråt (:
Josefin

Upp