Förkylningar och åttonde veckan

Den åttonde veckan har gått och familjen är inne på tredje veckan av förkylningar med feber, halsont, hosta, snuva och rosslingar. Inget allvarligt. Det är något som bara ligger och är segt. L-G jobbar och vi kan gå ut men vill ju vara lite försiktig ändå. Lillan lider fortfarande inte av det (lite jobbigt att äta innan hon kommer på hur hon kan andas lugnt) och L-G verkar ha fått värsta smällen.
 
Senaste veckan har hon sovit 5 timmar i sträck flera nätter! Jag vaknar till ibland då den ytliga mammasömnen spökar men wow säger jag! Hon kräver lite mer, gråter lite mer emellanåt men är också mycket gladare. Hon pratar massa också med världens sötaste ljud.
 
Jag börjar komma in i mammarollen mer och tycker det är roligt att vara hemma. Att amma är inte längre tråkigt utan mysigt och mycket enklare för båda. Det är heller inte en stress att gå ut längre (bara om man ska passa en tid) utan man tar det som det kommer. Älskar att vara hemma och prata med henne och gå ut på långa promenader. Snart ska vi ta oss till gymmet med.
 
Sitter nu och tittar på Lillan som ligger och sover i hörnet. Helt ofattbart att det ligger en liten människa där som jag måste ta hand om och älskar så mycket.
 
Vi tränar mycket nacke inför nästa BVC-besök och det går definitivt framåt!
 
Långa promenader...
 
Och tack alla för alla presenter! Kan inte ens lägga upp allt fint men vi är lika glada för allt!
 
 
 
Vardagen | bebis, bebisblogg, mamma, mammablogg, mammaliv | |
Upp