Ska jag blogga om hälsa?

Som många kanske vet så läser jag på Gymnastk- och idrottshögskolan i Stockholm (bästa skolan) till hälsopedagog (hälso- och beteendevetare). Det är ett av mina största intressen med hälsa och framför allt träning. Jag valde att inte blogga om träning för att det skulle bli mitt yrke och valde att ha bloggen som ett ställe för kreativiteten som jag i sin tur valde bort som yrke. 
 
Nu har jag ändå känt att det är så stor del av livet att få träna och ta hand om kroppen så jag tror att jag faktiskt kommer smyga in en liten kategori till här på bloggen. Inte att det ska bli en träningsblogg men hela min livsstil är träning.
 
Vad kommer jag jobba med? Vi kan jobba inom folkhälsa och mycket förebyggande. Vi kan jobba som personlig tränare, instruktörer och med företagshälsa. Detta är exempel och jag tror att listan kan bli riktigt lång då det är ett otroligt viktigt ämne i dagens osunda samhälle.
 
Nu när jag är mammaledig har jag tänkt läsa på lite på egen hand om kost (är mitt sämsta inom området) och även mamma- mageträning som jag kanske också vill specialisera mig på efter utbildningen. Ibland får ni ett inlägg om nåt jag lärt mig nu eller under utbildningen.
 
Det handlar inte om den snyggaste kroppen men ALLA måste röra på sig. Det handlar om att göra det man kan! Mer om det en annan gång. Ni hittar min träninginstagram på @Bengterworkout
 
Leda pass i vecka 27. Foglossningsbältet på men sen var det endast styrka och cykel som gick.
 
Utegym vecka 37. 
 
Löptur funkar  året  runt.
 
 
 
Hälsa | hälsa, hälsopedagog, hälsovetare, träning | |
#1 - - Jude :

Jag tycker verkligen du ska börja blogga om träning. Peppa andra att röra på sig vilket faktiskt vi människor behöver göra idag!

Svar: Tack för uppmuntran!
Josefin

#2 - - Agnes :

Tittade in på din träningsinsta. Jag gillar att röra på mig och tycker de är kul att få tips på nya övningar så gillade dina filmer tycker dock de känns lite tillgjort med de bilder när de mest känns som du "posar" framför kameran i sport-bh och liknande, mindre sånt men de kanske bara är jag...

Svar: Det är säkert inte bara du :P Tack för uppriktigheten!
Josefin

Upp