Jag är en lady och tolfte veckan.

Lillan har flera gånger vaknat av mardrömmar, oftast somnar hon om igen men sover man själv blir en lite rädd.
Jag tror att jag just nu förstått ett ungefärligt vaken- och sovmönster. Hon är vaken 1,5-2 timmar och sover sedan 30-40 min med en rullians under större delen av dagen. Hon somnar för natten mellan 19-22 någon gång. 
Nyss var det såå nära till skratt. Ska allt få fram det i veckan! Eller när börjar de "normalt" skratta?
 
Imorse väckte jag Lillan 5.20 när L-G skulle vakna då hon inte ätit på hela natten! Det blev 8 timmar utan mat och 7 timmars sömn i sträck! Snart vänder det nog, hehe...
Imorgon är det vaccination så det blir ett inlägg om det i veckan. Hoppas på milda biverkningar.
 
I lördags fyndade jag en klänning på second hand från & Other Stories. Omlottklänning kan du hitta i alla affärer nu så ett modekap var det dessutom. Älskar mönstret som är lite konstigt vilket gjorde att klänningen köndes lite mer som mig. Hur nice att fynda, på second hand, märkes- och förhoppningsvis kvalitetskläder?!? Hållbar konsumtion vänner! Min nya hobby. Jag kände mig riktigt kvinnlig i den här outfiten! Händer sällan, men en riktig lady alltså :P Det enda som saknas är en böljande hatt. Skorna fyndades för 149 kronor på outlet. 
Hittade också en liten klänning till Lillan som snart passar.
 
Här är vi på väg till kyrkan. Lillan får öva på att vara bland människor för där kastas hon från famn till famn och är än så länge väldigt nöjd med det. Kyrkbarn får kanske lite extra av social kompetens?
 
Min stilige<3
 
En kyrka full av liv. 
 
Gose.
 
 
Outfits, Vardagen | &otherstories, fynda, hållbarkonsumtion, hållbart, lady, minstil, outfit, secondhand | |
#1 - - Belinda:

Såå snygg klänning OCH skor!!

#2 - - Belinda:

Såå snygg klänning OCH skor!!

Svar: Men tack!
Josefin

Upp