Första skrattet och fjortonde veckan.

Igår kväll smälte mitt hjärta. Vera skrattade sitt första skratt. Jag har ju sagt att det varit nära men nu var det ett skratt. Hur det lockades fram? Jag lät som en gris på hennes mage.
Rota-vaccinet gick som en dans! Hon bajsade mindre, men fy så mycket äckligare! Skönt att det inte blev något allvarligare.
Sjukgymnasten konstaterade att Lillan blivit starkare nu men vi ska fortsätta träna på mage,30 minuter om dagen, och har ett återbesök i december igen. Skönt att det går framåt!
 
I helgen var vi i Hudik hos svärföräldrarna, det är alltid mysigt och alltid intensivt med så många barn och så många pratglada människor. Hehe. Lillan fick en jättefin kofta av sin farmor som jag ska visa för er snart. 
 
Igår var vi på vår andra mammaträning och hon var lite trött så fick lite alternativa övningar så jag kunde hålla i henne samtidigt. Sen sov hon gott och jag hann att gå förbi bibloteket för att skaffa mig kunskap om träning under och efter graviditet. Är supertaggad på att läsa! 
I förmiddags var vi på besiktning och det var nåt litet med lysena som jag fick i läxa att åtgärda själv. Mina inköp efteråt som bara skulle vara "det nödvändigaste" slutade på 600 kr... typiskt. 
 
Ikväll blir det tjejmys och bröllopsklänningar inför nästa års fest. Ska bli otroligt mysigt! 
 
Mysigaste byxorna! Nedbajsade sen...
 
Första riktiga frosten.
 
Alltid en Benterhög. Ser ni hur stark hon börjar bli?
 
Lukas.
 
Knut.
 
Svårtt att fånga den vackra skogen på bild.
 
 
 
Vardagen | bebisblogg, familj, foto, mammablogg, mammaliv | |
Upp