Magen hade växt och en date night.

God morgon! Ljuvligt att vakna i den takt man vill med sin älskling brevid sig. Efter ett härligt spontanbesök av Miriam och Louis var vi trötta igår och sov till kvart i elva, minns inte senast... Sedan blev det en snabbträning och återbesök hos barnmorskan som sa att vi inte skulle vara oroliga för tillväxten då magen ändå hade växt en cm till. 
Det är så himla nära nu, fyra dagar(!), om det nu mot förmodan blir på söndag som är BF. Imorgon är datumet jag och L-G räknade ut först. Hoppas inte på att behöva bli igångsatt och är rädd för att bebis ska gotta till sig och bli stor.
 
Vi hade en date night igår för att göra så mycket so möjligt på tu man hand innan det kommer förändras för alltid. Vilken välsignelse det ska bli med barn men ocskå vilken omställning! Längtar och är lite nervös. Vi åt på bästa Gojo, den etiopiska restautangen vi älskar. Samma rätt alltid. Passade på nu då den är så stark och amningen blir ju väldigt påverkad av maten man äter. Viill inte att bebis ska få ont i magen. Efter det såg vi Tulpanfeber på bio. Helt okej, mysigt med bio med typ sex andra. 
 
Kvällarna är just nu jobbigast för då ärj ag så trött och opepp på att tänka att jag ska vakna mitt i natten och behöva föda efter typ fyra timmars sömn, haha. Men det ska nog gå bra om det skulle bli så! Tänker att det kommer starta på natten..
 
Kolla frullen idag<3
Praktiskt med bord.
 
 
 
Graviditeten, Vardagen | date, etiopiskt, frallor, frukost, gojo, gravid, gravidblogg, graviditet, kaffe, marimekko | |
Upp