Bananhångel och artonde veckan.

Veckan som varit har smält ihop i ett. Vad har hänt egentligen? Har försökt att få lite julstämning här hemma. Går och längtar efter snö för att få den ultimata stämningen. Hur kan jag, efter alla dessa gröna jular, fortfarande inte få stämning? 
 
Efter andra dosen med Rota-vaccinet vägdes och mättes hon till 6795 g ocgh 61,5 cm. Vi var också hos sjukgymnasten och hon kunde se stora framsteg och guida oss till att stabilisera vidare till sittläge. Vi var inte riktigt där än. 
 
Denna veckan har hon fått smaka på banan, päron, broccoli och gröt. Allt har än så länge gått hem! Och vet ni? Igår efter min första ensamtid på gymmet (halleluja!) tog hon flaskan! Hurra! Sen blev jag rädd att hon inte skulle ta bröstet istället. Haha! Hon gjorde det i alla fall. Idag vägrade hon igen så gott humör känns som ett måste såhär i början.
 
Vi har besökt öppna förskolan två gånger denna veckan också nära där vi bor och det har varit supermysigt! Finns en i ett gamalt hus där de också har lite café och en liten second hand-butik med barnkläder. Fyndade såklart lite där. Mest blir det utbyte för mig och Jaquline nu och våra små ligger på en matta och tuggar lite på sina händer och tränar på att vända sig.
 
Första-advents-frukost.
 
 
Lillan har fått ett favorit-gosedjur. Hon älskar håret och ligger i princip och hånglar med den. Haha! Kan bli speciellt att ta med en hånskrattande banan med rastafarifasoner överallt.
 
Vi prövade brudklänningar med vackra Ida i veckan. Så tacksam att hon är så lätt att ta med!
 
Bästisarna håller handen<3
 
Vardagen | advent, bebis, bebisblogg, mammaliv | |
#1 - - Ellen Gräntz:

Vilka jättemysiga bilder. Och fin text!

Svar: Åh, tack så mycket!
Josefin

Upp